De ce limitele personale te țin departe de iubire

Vrei să afli ce face un bărbat să îndrăgostească și să rămână îndrăgostit de o femeie? Azi îți voi împărtăși rețeta secretă pe care toate femeile o caută, dar foarte puține au aflat-o.

Nu, nu este nicio strategie de pe internet, nici ceva magic, cu atât mai puțin o știință complicată. Este felul cum îți setezi LIMITELE FEMININE. Acum este foarte ușor  afli ce vor bărbații de la noi.  
Povestea asta îți sună cunoscut?

Cu siguranță și tu ai trăit începuturi promițătoare, parcă pictate în roz, ca mai apoi totul să se transforme într-o poveste din care nu simți că mai faci parte.

Simți că, odată cu trecerea timpului și instalarea rutinei, încep să se strecoare nemulțumirea și dezamăgirea?

Și totuși, rămâi în același loc, încercând să faci relația să meargă…

🩸 Deși nevoile tale emoționale nu (mai) sunt împlinite.

🩸 Deși Intimitatea, momentele de tandrețe, săruturile și atingerile se răresc

🩸 Deși timpul și atenția care ți se cuvin sunt furate de telefon, de job sau poate chiar de către altcineva.

🩸 Sau poate ai citit, cu inima strânsă, pe telefonul lui tău mesaje primite de la o altă femeie?

Nu ești singura. Eu însămi am ieșit dintr-o căsnicie lipsită de iubire, pentru ca mai apoi să întru într-o relație ce s-a dovedit a fi identică. Nici nu îmi dădeam seama că mă îndreptăm exact spre același deznodământ… divorțul.

Așadar, te înțeleg perfect!

Nu este o întâmplare că poveștile noastre se aseamănă și tu citești asta acum.

Dar tu nu trebuie să suferi că mine sau să ajungi să te confrunți cu divorț după divorț pentru a înțelege care este calea către iubirea perfectă pentru tine. Ei bine, chiar există o altă cale!

 

Nu toate limitele personale sunt sănătoase în relații

O clientă mi-a spus recent:

“După atâtea certuri, am ajuns să îl privesc pe omul de lângă mine și mă întreb: este el cel de care eu m-am îndrăgostit? Oare îl mai iubesc? Oare el mă mai iubește? Oare ce vor bărbații cu adevărat și ce așteptări au ei în cuplu?”

Ei bine, nu certurile sunt problema, ci felul cum reacționăm la certuri. De cele multe ori, el ori își ia jucăriile și pleacă, ori se enervează pe tine, ori se închide față de tine că un calculator stricat.

Dacă îți spun că felul în care reacționăm noi, femeile, este cheia? Da, fiindcă bărbatul este oglindirea ta.

Eu însămi am fost ani de zile o drama queen, aruncând vina asupra bărbaților și nefiind în stare să îmi asum propriile emoții și alegeri. E mai ușor să pasezi mingea în terenul altuia decât să privești în interiorul tău.

Ajunsesem să îmi întăresc limitele personale și mai mult pentru a mă proteja. Spuneam mereu “Nu accept asta sub nicio formă, nu mai tolerez așa ceva, mai bine singură, pe aici nu se trece!”

Eram ca un teren minat care putea exploda oricând.

Iată secretul care face diferența: LIMITELE TALE FEMININE.

Energia blândă a feminității ține în frâu reacțiile, criticile, acuzarile și controlul. Astfel, poți crea armonie și conexiune permanentă cu bărbatul tău.

Limitele relaxate – cheia stimei de sine

Cum spuneam, eram foarte aproape de a termina și cea de-a doua căsnicie.

La 3 zile după ce mi-am relaxat limitele personale, am găsit un buchet imens de flori când am venit acasă. Am rămas mută de uimire. Atenție! A-ți relaxa limitele nu înseamnă a le elimina! Ci a le seta și exprima complet diferit, din energie feminină.

Ce am făcut eu este ceea ce poți face și tu. Este metoda mea de coaching, care o face diferită față de toate sfaturile și toate celelalte metode care nu funcționează.

Știu, suntem sfătuite de coachi și terapeuți să ne setăm limite cât mai ferme, să ne protejăm, să devenim mai țepoase ca un cactus. Eu te învăț ceva total opus.

O stimă de sine atrăgătoare conține limite relaxate, nu ferme! Înseamnă să faci un pas înapoi, să îți faci timp pentru tine și să îți creezi o viață FANTASTICĂ și în afara relației.
Cum faci asta:

1 – Redirecționează energia de la el la tine.

Este momentul să îți îndrepți din nou toată atenția către tine și să redevi cea mai importantă persoană din viața ta.

2 – Dă-l jos pe el de pe piedestal și așază-te tu acolo.

Acela este de fapt locul tău. Astfel, el va fi nevoit să privească în sus la tine și să te respecte, iar acest lucru nu vine din nervi, furie și ultimatumuri, ci din iubire de sine și o stimă de sine cu limite relaxate. Ce vor bărbații? Femei puternice, care se respectă și care își cunosc valoarea.

3 – Detașează-te!

Asta nu înseamnă că renunți, sau că ieși din relație, ci doar că devii conștientă că el nu e ultimul bărbat de pe pământ. Ideea este că dacă el nu e dispus să te facă fericită, altul abia așteaptă să o facă.

4 – Ai încredere în tine și în Dumnezeu și înțelege că orice s-ar întâmpla, tu vei fi bine.

Fii conștientă de faptul că viața îți oferă mereu opțiuni și oportunități. Nu începe și nu se termină totul odată cu cineva, iar relația voastră NU da tonul vieții tale!

✨ Cu cât tu te relaxezi și faci un pas în spate, cu atât el se va vedea nevoit să vină către tine. Cu cât tu devi mai soft (non rigidă), cu atât el e mai atașat și atras de tine.

✨ La polul opus, cu cât tu ești mai rigidă, inflexibilă, cu cât îți ridici mai sus barierele, cu atât tu vei fi mai îndrăgostită de el, iar el tot mai puțin atras de tine. Cu cât te focusezi mai mult pe el, cu atât el va se va retrage și închide mai mult în el.

Tu ești cea care face jocul!

O femeie anxioasă și veșnic nesigură pe ea nu va putea niciodată să facă un bărbat să se îndrăgostească și să rămână toată viața alături de ea.

Cu cât încearcă singură să își “rezolve” relația, cu atât nefericirea ei va fi mai mare.

Devino femeia care vrea să lucreze cu ea însăși pentru a se transforma într-o persoană asumată și irezistibilă în fața actualului sau a potențialului partener.

Cum ar fi să fii și tu una din puținele femei care dețin acest secret bine păstrat despre ce vor bărbații?

Te invit să pornim împreună într-o călătorie fantastică, timp de 90 de zile, care îți va deschide noi orizonturi.

Pregătesc pentru tine un program complex despre relații, care va dura 3 luni. Vor fi 3 luni minunate, pline de descoperiri, de clipe magice, de regăsire de sine, de acceptare, eliberări și iubire de sine.

❤️ Vei afla ce vor bărbații cu adevărat și cum să fii o femeie de valoare și feminină care are parte de tot ce își dorește în viața personală.

❤️ Vei primi sfaturi personalizate, pe care să le aplici imediat în viața ta, în relația ta cu partenerul și cu ține însăți.

❤️ Vei învăța să te redescoperi și să îți privești relația cu partenerul cu alți ochi.

❤️ Nu ți se va spune vreodată să pleci sau să îl părăsești când încă nu ești pregătită emoțional. Vei învăța o altă cale spre fericire, din energia blândă a feminității.

❤️ Vei afla și cele mai mici detalii despre combinația magică ce face un bărbat să te adore și mai ales să rămână îndrăgostit de tine: Energia feminină + Stima de sine non rigidă.

Abia aștept să te cunosc și să transformăm împreună povestea ta de iubire!

Fii cu ochii pe mail (asigură-te că ești abonată) și pe paginile mele de Facebook și Instagram pentru a afla când încep înscrierile.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *