Arise

Next Level Relationships

Ți-e greu să crezi ca relația aceea faină pe care ți-o dorești există?

Îți arăt cum să îți folosești adevărata putere feminină pentru a trăi iubirea autentică, pe care o meriți.

PĂȘEȘTE CU ÎNCREDERE PE DRUMUL SPRE O VIAȚĂ CU PARTENERUL IDEAL!

Cum ar fi să te trezești lângă omul viselor tale...
și să nu fi fost un vis?

Nu-i niciun secret bine ascuns, nu-i nicio rețetă magică din vreo carte pitită te-miri-unde care să îți spună totul despre relații! Primul pas spre o relație de cuplu fericită e în direcția inimii tale, NU în exterior. Lasă-mă să te ghidez spre împlinire și întreg, spre „bună dimineți” alături de EL – partenerul ideal.Da, vreau să-mi spui cum!

Văd asta tot mai des and it breaks my heart.

Dacă iubești o persoană care îți face mai mult rău decât bine, atunci de ce ești încă acolo?

Dacă ești o tipă senzațională, de succes și SINGURĂ și vrei să atragi un bărbat masculin și matur, în timp record, DAR…

Dacă ai deja o relație, dar scârțâie și ai vrea să readuci intimitatea, bucuria și iubirea, DAR…

Lovely, nu ar trebui să fie așa!

Dacă te simți mai singură într-o relație decât în afara ei, dacă nu mai primești atenție nici cât să-ți spună, „da, iubito, îți stă bine cu rujul ăsta” și dacă, mai presus de toate, nu mai poți fi TU în preajma lui, e timpul să faci o schimbare!

Dacă ești pregătită 100% să îți găsești marea iubire sau să îți duci relația sau căsnicia la următorul nivel de conexiune și intimitate cu omul tău…

Te invit să devii parte din ARISE VIP Inner Circle, pentru 4 luni de live mentoring, că să îți transformi rapid și definitiv viața amoroasă. Sună fenomenal, nu-i așa?

Nu ți se întâmplă doar ție

De fapt, în urmă cu ceva ani, asta era ȘI povestea mea!

Ajunsesem străină în propria căsnicie. Mă deconectasem atât de tare de partenerul meu, încât mi se părea că urmăresc un film. Aveam 28 de ani când am divorțat, și-am fost la o aruncătură de băț de al doilea divorț. Părea că fug de relații serioase. Doar că de data asta am aruncat popcornul și m-am trezit. „Ăsta nu-i un film”, mi-am zis! „Vreau o relație ca-n viață, nu ca-n filme!” și am început, lovely, să lucrez la ea!

MEET YOUR COACH

Salut, sunt Corina!

Și astăzi ghidez femeile ambițioase, exact ca tine, spre relații de cuplu fix pe sufletul lor, în care se simt valoroase, înțelese și parte din ÎNTREG.
Îți spuneam, însă că în urmă cu ceva ani, eram și eu captivă într-o relație toxică. Schimbarea nu s-a întâmplat peste noapte. A fost multă muncă, au fost conștientizări care m-au trezit mai ceva ca un duș cu apă rece! Mi-am dat seama că atrăgeam relații de cuplu dificile, așa cum astăzi atrag iubirea soțului meu. Dar, oh, Doamne, a meritat?

Absolut!

Am învățat totul despre ce înseamnă o relație toxică, despre relații de cuplu, și relația cu SINE și am aflat că, deși există reguli pentru o relație perfectă pe care le poți învăța, totul începe cu TINE!

Rezultatele fenomenale ale clientelor

Cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată în MINE!

Cuvintele sunt insuficiente ca să exprim tot ce a adus Arise în viața mea. Ți-am scris la miezul nopții după ziua de Crăciun, când el a dispărut cu primul avion și dus a fost. Eram devastată și nu înțelegeam de ce mi se întâmplă același lucru, a mia oară! Bai mai mult, ce urma să le zic părinților și prietenelor? De ce nu o să mai fie nicio logodnă? Îmi venea să intru în pământ, dar am zis să-mi dau mie o șansă și să fac ceva ce nu am mai făcut niciodată. Să mă vindec, să mă educ și să devin eu THE ONE, în loc să îl aștept pe the one. Partea interesantă este că după doar 2 luni de mentoring cu tine eram curtată de 3 tipi fantastici. Și ceva și mai interesant: acum trăiesc chiar eu o poveste de iubire cu un bărbat incredibil, așa cum nu mai credeam că există pentru mine. A fost cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată în mine

Ana

Medic Pediatru

Asta se întămplă pentru că femeile din ARISE aleg să investească puternic în starea lor emoțională, în fericirea lor și în ceea ce merită, și au rezultate fenomenale în atragerea relației mult visate sau reconectarea relației actuale.

Don’t get me wrong. Tu știi deja ce inseamnă o relație.

Dar vrei o relație care înflorește și un partener care să aducă valoare vieții tale, nu stres. Și lovely, le poți avea pe amândouă și INFINIT mai mult!

Dacă ești încă singură, ți s-a cam luat să tot încerci, dar să cazi mereu în relații în care primești procent din ce oferi.

Îți este greu să-ți imaginezi cum ar fi să găsești omul care să fie șofer, NU pasager, în drumul spre o viață în doi armonioasă.

01

Îți vine să o lași baltă, mai ales dacă ai tot trecut prin despărțiri dureroase.

„La ce mă ajută să știu totul despre relații serioase, dacă la mine toate s-au terminat înainte să fi devenit serioase?” e una dintre întrebările care îți vin des în minte.

02

Simți că împarți casa, gândurile, spațiul inimii cu un străin.

Omul alături de care te trezești nu mai este cel de care te-ai îndrăgostit. Și pare că s-a întâmplat peste noapte…

03

E timpul pentru

Arise

Next Level Relationships
Programul de live mentoring care te îndrumă spre o relație pe sufletul tău.

Cât suport primești când spui DA?

Abia aștept! Unde mă înscriu?

și vezi cum toate lucrurile se aranjează pentru tine!

Ei bine,
am două vești bune pentru tine

Sorry, fără vești rele.

1. Partenerul ideal te așteaptă. Tu ce mai aștepți?

POȚI să înveți să atragi omul TĂU, fără întâlniri eșuate, fără promisiuni încălcate sau compromisuri pe care nici nu le poți spune cu voce tare!

2. Dacă ești deja într-o relație, poți reaprinde scânteia!

Afecțiunea în cuplu nu este negociabilă. Ea ESTE, pur și simplu. Și poți avea acces la iubire nelimitată, alături de partenerul tău, fără să renunți la tine pe parcurs.

Afecțiunea în cuplu nu este negociabilă.

Ea ESTE, pur și simplu. Și poți avea acces la iubire nelimitată, alături de partenerul tău, fără să renunți la tine pe parcurs.

Programul pentru

Single Divas

Recuperează-ți puterea! Text: Începi prin a căpăta claritate asupra modului tău de relaționare, de ce s-au încheiat anumite capitole, care este tipul energiei tale de atașament și vei putea trasa primii tăi pași pe un drum nou.

Modul Onboarding

Manifestă ca o zeiță

Pentru a te manifesta dintr-o nouă energie, este necesar să îți accepți emoțiile, să vindeci traumele și atașamentele/ așteptările/ proiecțiile. Îți creezi VIBE-ul tău unic și începi sa atragi și să manifești în viața ta ceea ce meriti și îți dorești, în mod conștient.

Etapa 1

Self-Image Reset

Aici ne vom ocupa de călătoria ta interioară de unde îți vei redobândi puterea și valoarea pe care le credeai pierdute și atfel să nu te mai rătăcești niciodată în îndoială de sine. Magia iubirii de sine și încrederii în tine nu va trece neobservată.

Etapa 2

Dating din energie feminină

Vei cunoaște și implementa singurul dating care funcționează, fără o mie de încercări nereușite. Începi să te întâlnești cu oameni dintr-o poziție valoroasă și ultra feminină, la care bărbații răspund puternic.

Etapa 3

Schimbul de energie

Înveți care este schimbul corect de energie masculină și feminină, începi să înțelegi bărbații și cum să clădești conexiune emoțională pentru a obține angajamentul dorit, cu ușurință și relaxare.

Etapa 4

Programul pentru

Relationship Divas

Recuperează-ți puterea! Text: Începi prin a căpăta claritate asupra modului tău de relaționare, de ce s-au încheiat anumite capitole, care este tipul energiei tale de atașament și vei putea trasa primii tăi pași pe un drum nou.

Modul Onboarding

Energy Reset

Înțelegi cum funcționează schimbul de energie în relație. Îți creezi VIBE-ul tău unic și începi sa atragi și să manifești în viața ta ceea ce meriti și îți dorești, în mod conștient.

Etapa 1

Self-Image Reset

Învățând cum să te iubești și să fii bine cu tine este fundația unei relații armonioase. Magia iubirii de sine și încrederii în tine îl vor năuci pe partenerul tău.

Etapa 2

Intimitate emoțională

Ca să te poți bucura de intimitate emoțională de calitate cu partenerul tău, mai intâi ai nevoie să o cultivi cu tine însăți

Etapa 3

Parteneriat

A rămâne în aceeași echipă chiar și când vin provocări este o măiestrie care se învață cu skillurile potrivite

Etapa 4

Workbook

Workbook cu exerciții practice și tehnici la care te poți întoarce oricând pentru sfaturi și idei.

Grup privat

Un spațiu de creștere cu resurse, răspunsuri pentru situațiile tale specifice, precum și o energie molipsitoare care să te susțină în tot procesul, alături de celelalte femei din program.

Arise VIP Inner Circle

mentoring group calls o dată la două săptămâni cu Q&A personalizat, training și sharing, cu Corina Imbisi, relationship mentor.

Practică energetică

pentru menținerea unei vibrații înalte în tot procesul tău de manifestare.

Alte bonusuri

Single
  • Meditația Soulmate Manifesto
  • Ghidul video Feminină și Seducătoare
  • Jurnal de Stat cu Tine
  • Ebookul Nespus de Iubită
Relație
  • Meditația Femeii Adorate
  • Vindecă-ți Relația prin Legile Divine
  • Jurnal de Stat cu Tine
  • Ebookul Nespus de Iubită

Ce spun alte super femei
cărora le-am fost ghid

Corina reușește de fiecare dată să facă un lucru incredibil chiar din primele minute din întâlnire, și anume să îmi schimbe starea de spirit și să-mi ofere un nou mod de a vedea și simți lucrurile, prin care am prins aripi!

Oana B

34 ani

Alege planul de plată
care ți se potrivește

Valoare totală program 10k euro
Investiție standard: 7000 RON

Best value ACUM:

o singură plată
5000 lei
Valoare totală program 10k euro
Investiție standard: 7500 RON

Flexibil

3 plăți egale fiecare de
1800 lei

Ești pe cale să accesezi cel mai cerut și iubit program de coaching de relații din România!

Mai pot lua 3 femei ambițioase în ARISE, în acest sezon. Înscrie-te acum pentru a-ți rezerva locul în program și nu pe lista de așteptare!

Iată ce se întâmplă
după ce spui Da

YOU'RE IN!

Intri pe loc în program și poți explora videourile și materialele, în timpul tău și ritmul tău.

HARTA TA

Apoi, ne auzim să stabilim prima ta sesiune de lansare, împreună cu mine și Headcoach-ul Andreea și vom trasa pașii tăi personalizați.

ÎNCEPI TRANSFORMAREA

Devii, oficial, parte din comunitatea femeilor care au ales să fie ele schimbarea!

Nu ești sigură dacă ARISE e ceea ce ți se potrivește sau vrei să afli și alte opțiuni?

FAQS

Ai întrebări despre programul ARISE?

Este un program individual sau de grup?

Arise este un program în care lucrezi one to one cu mine, o dată pe săptămână. Odată ce intri în program, vei putea lua parte la Love Group coaching calls care au loc de două ori pe lună, împreună cu celelalte Rising Queens din program, vei putea adresa întrebări, împărtăși și celebra victoriile tale și învăța lucruri super interesante.

Pentru cine e mai exact, femeile singure sau în relații?

Arise este potrivit pentru orice femeie, indiferent de statusul relational, deoarece înveți the LOVE SKILLS care îți vor servi în orice situație: fie că vrei să îți găsești marea iubire, fie că vrei să readuci pasiunea și iubirea în relația actuală. Acum programul oferă conținut separat pentru dating și pentru relații.

Cum pot accesa Arise?

Pentru că trăim în epoca informației și a vitezei – am făcut foarte simplă și rapidă procedura pentru orice femeie ambițioasă și hotărâtă să intre în program și să își împlinească visul. Intâi ne auzim amandouă într-un apel de claritate, ca să vedem dacă și cum te pot ajuta prin Arise și prin expertiza mea, iar dacă ne potrivim să lucrăm împreună, îți voi trimite linkul de plată, agreementul de semnat și accesul la platformă, în aceeași zi!

Care este investiția mea?

În apelul de claritate vei primi toate detaliile despre investiția ta, precum și planul de plată care să ți se potrivească. Deși este un program High Ticket si nu oricine are acces la el (îmi selectez atent persoanele care se înscriu pe lista de așteptare), vreau să știi că investiția ta reală este de cât o ieșire la shopping, în comparație cu rezultatele pe care le vei avea. Dacă stai bine să te gândești, ce preț ai pune tu ca să fii fericită și să devii o Regină Autentică în relația de cuplu? Chiar de la prima sesiune, vei realiza că cee ace îți oferă ARISE este aur curat.

Dacă nu îmi place în ARISE? Există refund?

Clar…nu! Eu cred în femeile hotărâte care vor schimbarea…ieri. Și care sunt all-in pentru ceea ce vor. De fapt, întrebarea asta nici nu ar trebui să existe pentru că eu știu foarte bine că o să-ți placă LA NEBUNIE tot programul și mai ales, de tine în timp ce-l faci!

Dacă nu prea sunt adepta meditațiilor?

Avem și cliente care nu sunt prietene cu meditațiile 🙂 But no worries! Metoda Arise conține atât de multe tool-uri, practică și tehnici create de mine, încât vei putea alege exact ce ți se potrivește.

Pot plăti în rate?

Da, lovely. Vom găsi cea mai bună soluție pentru tine pentru că eu chiar îmi doreșc să ai succes nu doar în carieră, ci și în iubire. Tu cât de mult îți dorești?

În cât timp pot vedea rezultate?

Good question! Depinde de cât de mult îți dorești tu rezultatele. Majoritatea clientelor îmi trimit mărturii cu reușitele lor și schimbări în dinamica relațională chiar după primele 2 săptămâni.

Rezultatele vin atât timp cât ești deschisă să primești ce avem să-ți oferim, să te lași purtată în călătorie, cât timp îți faci practica și inner work-ul din workbook. So… you’re in charge!

Ce aș putea pierde dacă intru?

Oh, cam multe. Așteptări ireale, iluzii, nesiguranță, frici, atașamente inutile, confuzie. Mai zic? Ah, si control 😃 Deci, ce mai aștepți?

Cu cine voi lucra, cu tine sau cu Andreea?

Arise este creația și metoda mea originală, în care primești acces la mentorat individual cu mine.

Andreea aduce o componentă extrem de valoroasă în program: deblocarea energiei erotice și armonizarea energiilor ying și yang, prin tehnici terapeutice profunde.

Andreea susține unul din call-urile de grup, pe lună și este autoarea capitolului 6 din Arise.

So, enjoy!

Scrie-mi oricând

Ai alte întrebări despre programul ARISE sau ai vrea să lucrezi 1:1 cu mine?

Scrie-mi oricând, răspund prompt la email! Dacă nu revin la tine în câteva ore, să știi că cel mai probabil construiesc castele din tuburi de hârtie igienică (da, true story!) sau cânt cântecele de copii cu micuța mea. Dar revin în maximum 48 de ore!Scrie-mi aici